ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!

Πώληση ακινήτου στο Βραχάτι Κορινθίας

σε τιμή ευκαιρίας από ιδιώτη!

FOR SALE

ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΜΠΕΤΑ

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΜΟΥΤΑΝΗ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ

REAL ESTATE

Δε θέλω πολλά στη ζωή μου. Θέλω μόνο να ζω ανθρώπινα. Θέλω περιποιημένες γειτονιές, δέντρα, καθαρό ουρανό. Θέλω να περπατάω μέσα στις μυρωδιές της φύσης, ν’ ακούω τους ήχους της, να γοητεύομαι από τα χρώματά της. Θέλω να κολυμπώ σε καθαρή θάλασσα και μετά να ψήνομαι κάτω από τον καυτό ήλιο. Θέλω να μυρίζω το βρεγμένο χώμα και να βλέπω το ουράνιο τόξο μετά τη βροχή. Θέλω να φτιάχνω αναμνήσεις ατενίζοντας όμορφα ηλιοβασιλέματα. Θέλω να σηκώνω τα μάτια ψηλά και να μπορώ ν’ αντικρίζω τ’ αστέρια. Θέλω να χάνομαι στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, ταξιδεύοντας με τα όνειρά μου.
Θέλω να μπορώ να έχω όνειρα. Θέλω να πραγματοποιώ τα όνειρά μου..
Ευκαρία επένδυσης
Αγοράστε ακίνητο στην παραλία Βραχατίου Κορινθίας και κάντε την επένδυση της ζωής σας!
Σε μια πανέμορφη περιοχή κοντά στην Αθήνα, ζήστε το όνειρο της απόδρασης, ή κάντε την αγορά που θα σας φέρει σίγουρα κέρδη στο μέλλον!
Μια άριστη ποιοτικά κατασκευή κτιρίου, με 4 ημιτελή διαμερίσματα, studios -γκαράζ, πολύ κοντά στη θάλασσα, σε μία από τις πιο ακριβές παραθαλάσσιες  περιοχές της Πελοποννήσου!
Οικόπεδο 510τμ γωνιακό , που απέχει λίγα μέτρα από τη θάλασσα και που διαθέτει  οικοδομική άδεια ανέγερσης για νέο ξεχωριστό κτίριο με 3 τυπικούς ορόφους.
Ένα συγκρότημα καοικιών μέσα στη φύση, στο πράσινο και στη θάλασσα, πολύ κοντά στην Αθήνα και στις μεγαλουπόλεις της Κορινθίας.
Με συμβολαιογραφικές πράξεις έτοιμες και για το υπάρχουν και για το νέο κτίριο. Με οριζόντιες ιδιοκτησίες για όλα τα διαμερίσματα. Χτίζετε την ίδια μέρα, πουλάτε την ίδια στιγμή!
Στην καλύτερη τιμή της αγοράς, από ιδιώτη. Πωλείται ολόκληρο ή τμηματικά.
Μάθετε αναλυτικά για το ακίνητο - Δείτε φωτογραφίες ακινήτου
Γιατί να αγοράσετε τις ημιτελείς κατοικίες μας

houseseaside@gmail.com - www.exohikakorinthos.blogspot.gr
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τα δημοφιλή

I love