ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!

Πώληση ακινήτου στο Βραχάτι Κορινθίας

σε τιμή ευκαιρίας από ιδιώτη!

FOR SALE

ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΜΠΕΤΑ

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΜΟΥΤΑΝΗ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ

REAL ESTATE

Δε θέλω πολλά στη ζωή μου. Θέλω μόνο να ζω ανθρώπινα. Θέλω περιποιημένες γειτονιές, δέντρα, καθαρό ουρανό. Θέλω να περπατάω μέσα στις μυρωδιές της φύσης, ν’ ακούω τους ήχους της, να γοητεύομαι από τα χρώματά της. Θέλω να κολυμπώ σε καθαρή θάλασσα και μετά να ψήνομαι κάτω από τον καυτό ήλιο. Θέλω να μυρίζω το βρεγμένο χώμα και να βλέπω το ουράνιο τόξο μετά τη βροχή. Θέλω να φτιάχνω αναμνήσεις ατενίζοντας όμορφα ηλιοβασιλέματα. Θέλω να σηκώνω τα μάτια ψηλά και να μπορώ ν’ αντικρίζω τ’ αστέρια. Θέλω να χάνομαι στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, ταξιδεύοντας με τα όνειρά μου.
Θέλω να μπορώ να έχω όνειρα. Θέλω να πραγματοποιώ τα όνειρά μου..
Πώληση Οικοπέδου στο Βραχάτι Κορινθίας
με άδεια ανέγερσης κτιρίου
Κάτοψη τυπικού ορόφου 64 τμ
Πώληση Οικοπέδου στο Βραχάτι Κορινθίας στην παραλία Σαμούτανη, και μία έτοιμη οικοδομική άδεια ανέγερσης τριώροφου γωνιακού κτιρίου (ισόγειο -1ος -2ος) από 64 τμ ο όροφος με θέα θάλασσα, σας περιμένει για να χτίσετε το εξοχικό που ονειρεύεστε ή  να επενδύσετε τα χρήματά σας σε μια περιοχή με εξασφαλισμένη τη μόνιμη ανοδική πορεία.>
Χωρίς τρεχάματα σε μηχανικούς και πολεοδομίες, η πρόσφατα ανανεωμένη άδεια ανέγερσης, επ' αορίστου χωρίς ημερομηνία λήξης, σας επιτρέπει να χτίσετε όποτε εσείς επιλέξετε.
Με έτοιμη και τη σύσταση οριζόντιων ιδιοκτησιών με συμβολαιογραφική πράξη, και εγγεγραμμένα στο Κτηματολόγιο.
Με ήδη πληρωμένη την επίβλεψη μηχανικού, μέχρι να βάλετε το κλειδί στην πόρτα σας.
Εκείνοι λοιπόν που θέλουν να χτίσουν οι ίδιοι τ' όνειρό τους από την αρχή μέχρι το τέλος, τι άλλο ζητούν?
Αγοράζετε σήμερα, κι αύριο ξεκινάτε.
Αβίαστα, χωρίς έγνοιες, χωρίς ανησυχίες και ψαξίματα, χωρίς απανωτά χιλιόμετρα μέχρι ν' αποφασίσεις τα ''πως'', ''που'', ''με ποιον'', ''πότε'' κι αφού καταλήξετε σ' αυτά, άλλα χιλιόμετρα για τα ''ακόμη'', ''μα γιατί'', ''άλλα είχαμε συμφωνήσει'', ''γιατί αργούν έτσι'', ''πάλι δεν πέρασε ο φάκελος'', ''πότε θα τελειώσουμε επιτέλους'', ''θα προλάβουμε την αλλαγή του νόμου ή θα την πατήσουμε'' και πολλά άλλα ωραία που σου τυχαίνουν όταν μπλέκεις με πολεοδομίες - δήμους - κτηματολόγια - ΔΕΗ - συμβολαιογράφους κλπ κλπ, μέχρι μετά από πολλούς μήνες χιλιομέτρων  να φτάσεις στο ''επιτέλους'' και να πάρεις την πολυπόθητη άδεια στα χέρια σου. 
Ως γνωστό ο χρόνος είναι χρήμα, και μια και το χρήμα μετράει παραπάνω στις μέρες που διανύουμε λόγω της έλλειψής του, με την αγορά του συγκεκριμένου οικοπέδου, ξεκινάτε με κέρδος, αφού γλιτώνετε όλη τη χαμαλοδουλειά πολλών μηνών, και ήρεμοι, ξεκούραστοι και αισιόδοξοιαπολαμβάνετε μόνο το δημιουργικό κομμάτι, που σας περιμένει να το κατακτήσετε.
Θέλετε και άλλους λόγους για να το αγοράσετε? Διαβάστε τα Πλεονεκτήματα που έχει το ακίνητο

houseseaside@gmail.com www.exohikakorinthos.blogspot.com/
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τα δημοφιλή

I love