ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!

Πώληση ακινήτου στο Βραχάτι Κορινθίας

σε τιμή ευκαιρίας από ιδιώτη!

FOR SALE

ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΜΠΕΤΑ

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΜΟΥΤΑΝΗ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ

REAL ESTATE

Δε θέλω πολλά στη ζωή μου. Θέλω μόνο να ζω ανθρώπινα. Θέλω περιποιημένες γειτονιές, δέντρα, καθαρό ουρανό. Θέλω να περπατάω μέσα στις μυρωδιές της φύσης, ν’ ακούω τους ήχους της, να γοητεύομαι από τα χρώματά της. Θέλω να κολυμπώ σε καθαρή θάλασσα και μετά να ψήνομαι κάτω από τον καυτό ήλιο. Θέλω να μυρίζω το βρεγμένο χώμα και να βλέπω το ουράνιο τόξο μετά τη βροχή. Θέλω να φτιάχνω αναμνήσεις ατενίζοντας όμορφα ηλιοβασιλέματα. Θέλω να σηκώνω τα μάτια ψηλά και να μπορώ ν’ αντικρίζω τ’ αστέρια. Θέλω να χάνομαι στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, ταξιδεύοντας με τα όνειρά μου.
Θέλω να μπορώ να έχω όνειρα. Θέλω να πραγματοποιώ τα όνειρά μου..
Με κούρασε αυτή η πόλη. Με κούρασε το λερωμένο τσιμέντο της, το καυσαέριο, τα κορναρίσματά της, οι ατέλειωτες αναμονές στις στάσεις των λεωφορείων, οι ατέρμονοι κύκλοι για παρκάρισμα, οι άνθρωποι οι πάντα βιαστικοί και αγχωμένοι, πάντα πολυάσχολοι, σκυθρωποί και τσαντισμένοι, όπως εγώ. Τρέχουμε να προλάβουμε το λεωφορείο, το τρένο, τις δουλειές μας, τα παιδιά μας, κυνηγάμε ανώφελα το χρήμα και τον χρόνο και αφήνουμε τη ζωή να χάνεται και τη χαρά να πνίγεται μέσα σε μια μουντή, θλιβερή και μίζερη πραγματικότητα. Ναι, με κούρασε αυτή η πόλη. Με κούρασαν οι αποστάσεις της, οι χαμένοι φίλοι στα διάφορα σημεία της, τόσο κοντά και τόσο μακριά να τους φτάσεις, τρελαμένοι κι αυτοί στις δουλειές και υποχρεώσεις τους, κουρασμένοι απ' το γκρίζο της ζωής τους, μόνιμα ανήσυχοι από την έλλειψη χρημάτων. Με κούρασε να μη λέω καλημέρες και να στρίβω ξινίζοντας τη μούρη μου σ' όποιον τυχαία πέσει το μάτι μου το πρωί στο φανάρι. Με κούρασε να βλέπω χλωμά παιδικά πρόσωπα περιορισμένα στα χρωματιστά μπαλάκια των παιδότοπων, τις λιγοστές αλάνες και τα πάρκα άδεια από παιδικά τρεξίματα και παιχνίδια, βουβά από παιδικές φωνές. Με κούρασε να βλέπω κουρασμένους και φοβισμένους γονείς, απελπισμένους από τη γνώση της ποιότητας ζωής της πόλης που μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Με κούρασε να βλέπω όσους δούλεψαν χρόνια, πάντρεψαν παιδιά, μεγάλωσαν εγγόνια, κλεισμένους σε ισόγεια ή μπαλκόνια, ανήμπορους στην αφιλόξενη πόλη, εξαρτημένοι της ελεημοσύνης των παιδιών τους, για μια ανάσα, μια διαφυγή. Με κούρασε να βλέπω ανθρώπους βυθισμένους στην προσωπική μοναξιά, μέσα στην πολυκοσμία της πόλης. Με κούρασαν τα καλοκαίρια, αυτή η ξεχασμένη εποχή, που μόνο παιδικές θύμησες και διακοπές ρεύματος από aircoditions που δουλεύουν στο φουλ μου τη θυμίζουν. Με κούρασε να βλέπω στοιβαγμένα όνειρα σε μια βδομάδα διακοπών εργατικής εστίας και στα λουτρά παροχής ταμείων. Με κούρασαν οι εκπτώσεις ονείρων. Με κούρασαν τα όνειρα να παίρνουν ζωή, εικόνες, χρώμα, μορφή, μόνο μέσα απ' το κουτί που άλλες φορές λέω τηλεόραση κι άλλες υπολογιστή. Με κούρασε να δουλεύω όλη μέρα ίσα για να καταφέρω τ' απαραίτητα κι μετά να λαχταράει το μάτι μου όσα δεν μπορεί ν' αγγίξει η ψυχή μου.
Την έχω ανάγκη αυτήν την πόλη. Έχω ανάγκη τις ευκολίες της, τις ανέσεις της, τις επιλογές της. Έχω ανάγκη τα μαγαζιά της, τα τεράστια πολυκαταστήματα, τις μεγάλες λαϊκές αγορές. Έχω ανάγκη να βρίσκω ότι θέλω, όταν το θέλω, έστω κι αν θέλω τρεις συγκοινωνίες για να φτάσω στον προορισμό μου. Έχω ανάγκη  την κουλτούρα αυτής της πόλης, τον κοσμοπολίτικο αέρα της, την κοσμικότητα, τα θέατρα, τα σινεμά, τις πολιτιστικές της εκδηλώσεις. Έχω ανάγκη τις πολυάριθμες ταβέρνες της, τα μπαράκια της, τα κέντρα διασκέδασης, τις συναυλίες της. Τα καλά σχολεία και φροντιστήρια για τα παιδιά μου, τις τόσες σχολές και πανεπιστήμια, τις ευκαιρίες εργασίας της. Έχω ανάγκη τους γιατρούς της, τα νοσοκομεία της κι όσο μεγαλώνω και μεγαλώνουν τα παιδιά μου και οι γονείς μου, τόσο πιο πολύ θα έχω ανάγκη αυτήν την πόλη. Ναι, μακριά από τις ανέσεις της πόλης η καθημερινότητά μου γίνεται δύσκολη, σχεδόν επώδυνη. Σ' αυτήν την πόλη άλλωστε είναι η οικογένειά μου, η δουλειά μου, οι φίλοι μου κι ας μη βρισκόμαστε πια συχνά. Κι έχω σχετική ευκολία στις μετακινήσεις μου, αφού με το μετρό και το τρένο μπορώ να πάω  σχεδόν παντού. Ναι, μου δίνει μια σιγουριά αυτή η πόλη, άσε που την έχω πια συνηθίσει λες και έχει γίνει ένα με το πετσί μου.
Δε θέλω πολλά στη ζωή μου. Θέλω  μόνο να ζω ανθρώπινα. Θέλω περιποιημένες γειτονιές, δέντρα, καθαρό ουρανό. Θέλω να κάθομαι στη βεράντα μου, ν' ακούω τιτιβίσματα πουλιών, ν' ανασαίνω μοσχοβολιασμένο αέρα εξοχής, να χορταίνουν οξυγόνο τα πνευμόνια μου, όμορφες εικόνες τα μάτια μου και αγαλλίαση η ψυχή μου. Θέλω αυλή να παίζουν άφοβα τα παιδιά μου και ποδήλατα να τρέχουν έξω απ' το σπίτι μου. Θέλω να βλέπω χαρούμενα προσωπάκια και αλαφιασμένα κόκκινα μάγουλα απ' την έξαψη και ευχαρίστηση του παιχνιδιού. Θέλω να γίνομαι κι εγώ παιδί, με ανάλαφρη χαρούμενη ψυχή. Θέλω να λέω καλημέρες και να φωνάζω με τ' όνομά του το σκυλί της γειτονιάς. Θέλω να σκύψει το κορμί μου στο χώμα να φροντίσω δυο λουλούδια στον κήπο μου, το χέρι μου να νοιώθει σαν χάδι το βάρος κάθε κηπευτικού εργαλείου και η ψυχή μου να υψώνεται στον ουρανό. Θέλω να ζω καλοκαίρια, να μοιράζομαι  χαρές με τους φίλους μου κι ο άνεμος να σκορπίζει γέλια στη γειτονιά. Θέλω να περπατάω μέσα στις μυρωδιές της φύσης, ν’ ακούω τους ήχους της, να γοητεύομαι από τα χρώματά της. Θέλω να λαχταρώ κάθε αλλαγή εποχής που με καινούργια αρώματα και χρώματα θα σκεπάζει το σπίτι μου και θα πλημμυρίζει τη ζωή μου. Θέλω να κολυμπώ σε καθαρή θάλασσα και μετά να ψήνομαι κάτω από τον καυτό ήλιο. Θέλω να φτιάχνω αναμνήσεις ατενίζοντας όμορφα ηλιοβασιλέματα. Θέλω να βυθιστώ στη φθινοπωρινή μελαγχολία των χρυσαφένιων  χρωμάτων, να νιώσω την καρδιά μου να σφίγγεται και να στενάζει στην σμιλεμένη απ' τη φύση ομορφιά κάθε μικρής γωνιάς, που ζωγράφου χέρι ποτέ καλύτερα δε θα μπορεί ν' αποτυπώσει. Θέλω να μυρίζω το βρεγμένο χώμα και να κοιτάζω το ουράνιο τόξο μετά τη βροχή. Θέλω να σηκώνω τα μάτια ψηλά και να μπορώ ν’ αντικρίζω τ’ αστέρια. Θέλω να χάνομαι στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, ταξιδεύοντας με τα όνειρά μου. Θέλω να μπορώ να έχω όνειρα. Θέλω  να πραγματοποιώ τα όνειρά μου.

Τώρα, μπορούν να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας
Μια εσωτερική αλλά και πραγματική ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου, που ολοένα και περισσότερο φωλιάζει στη ψυχή του, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα και γρήγορα, στο Βραχάτι Κορινθίας στην παραλία Σαμούτανη. Ένα όνειρο που αγγίζει κάθε σύγχρονο άνθρωπο. Το όνειρο της προσωπικής δημιουργίας και της φυγής. Χτίστε το όνειρό σας με μία προμελετημένη απόδραση από την ασφυκτική καθημερινότητα της αστικής ζωής σε μία άλλη παράλληλη και κοντινή πραγματικότητα, συνδυάζοντας τον σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου για νεωτερισμούς και απλές καθημερινές ανέσεις.

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

CONTACT US

+30 6974260164
+30 6906604158

I love

Τα δημοφιλή